Assortiment


Vaste planten en siergrassen

Het assortiment van Kwekerij Verdoorn B.V. wordt jaarlijks met grote zorg samengesteld. Op Floriday kunt u foto's vinden van onze catalogus. Selectiecriteria zijn onder andere gebruikswaarde, ziekteresistentie en geschiktheid voor langdurige transporten. Daarnaast spelen ook de vraag uit de markt en successen uit het verleden een belangrijke rol bij de bepaling van het assortiment voor het nieuwe seizoen. Het assortiment omvat jaarlijks zo’n 150 soorten vaste planten en enkele siergrassen.

Cottage Garden Style etiket

Op professionele wijze wordt het assortiment opgekweekt tot een visueel aantrekkelijk product. Gedurende het seizoen is hierdoor vrijwel continue een visueel aantrekkelijk assortiment beschikbaar. Het volledige assortiment wordt standaard geleverd met het Cottage Garden Style-label. Naar wens van de klant kunnen de planten ook voorzien worden van etiketten welke passen binnen het concept van de klant. Daarnaast kunnen alle planten ook voorzien worden van prijsstickers die door de klant aangeleverd worden.

Grote maat

Het assortiment wordt standaard geleverd in een vierkant-ronde 2ltr container (potmaat V2). Daarnaast is een beperkte selectie leverbaar in een vierkant-ronde 4,5ltr container (potmaat V4,5).